Schoonmaakdienst Den Haag

Van Vliet Bedrijfsdiensten,
jouw schoonmaakdienst in Den Haag

Je bent ondernemer en je bent trots op je bedrijf en je medewerkers. Het bedrijfspand is je visitekaartje, de rode loper voor de klant. Het is niet alleen bij horecaondernemingen waar optimale hygiëne belangrijk is, iedere werkplek dient over deze basisbehoefte te beschikken. Voor een schone werkomgeving kies je voor de vakmensen van Van Vliet Bedrijfsdiensten, je schoonmaakdienst in Den Haag.

Geen klus is te groot

Het maakt niet uit in welke branche je zit en hoe groot je bedrijf is, wij ontzorgen graag door de schoonmaak van je pand over te nemen. Onze jarenlange ervaring in verschillende branches laat onze passie voor het vak, maar vooral ook onze kwaliteiten zien. Ben je een horecaondernemer, dan weet je als geen ander hoe belangrijk, en verplicht, hygiëne is. Zowel klanten als werknemers verdienen een veilige en schone omgeving. We hebben een enthousiast team van schoonmaakmedewerkers. Onze verschillende ploegen bestaan uit medewerkers die we zelf hebben opgeleid. Hierdoor kunnen wij onze werkwijze en kwaliteit waarborgen. Wij zijn niet eerder tevreden dan wanneer onze klanten dat zijn.

Kwaliteit Meet Systeem

Wij vinden kwaliteit ontzettend belangrijk. Daarom wordt iedere week het werk gecontroleerd door onze kwaliteitscontroleur. Ook wordt maandelijks een steekproefsgewijs een inspectie uitgevoerd via het door het VSR (Vereniging Schoonmaak Research) ontwikkelde Kwaliteit Meet Systeem (KMS). Onze medewerkers houden de voortgang bij in het logboek wat ook als communicatiemiddel met jou als opdrachtgever wordt gebruikt. De uitgevoerde taken zullen door de werkneme

Onze schoonmaakdienst in Den Haag inschakelen

Wil je geen zorgen meer hebben over de hygiëne en schoonmaak binnen je bedrijf? Van Vliet Bedrijfsdiensten als schoonmaakdienst in Den Haag neemt dit graag van je over. Je kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het plannen van een afspraak. Tijdens de eerste afspraak zullen we bespreken waar je wensen liggen. Wat moet er schoongemaakt worden, op welke dagen, voor hoeveel uren, en wat er verder nog belangrijk is. Deze afspraken zullen we vastleggen en deze worden als leidraad voor het eerder genoemde logboek gebruikt, duidelijk voor ons en duidelijk voor jou.

 

 SCHOONMAAK DIENSTEN

MEER DAN ALLEEN SCHOONMAAK

CONTACT