Schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Van Vliet Bedrijfsdiensten als betrokken schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Steekt je tijd en energie in je werknemers, dan verdien je dit terug door extra inzet en loyaliteit. Een veilige en hygiënische werkplek draagt hier aan bij. In de horeca is de hygiëne zelfs wettelijk vastgelegd. Vaak is schoonmaken met een sopje niet voldoende om uw bedrijf hygiënisch te houden. Tevens wil je hier natuurlijk niet zelf de zorg voor hebben. Daarom schakel je Van Vliet Bedrijfsdiensten in als je schoonmaakbedrijf in Rotterdam en omgeving.

 

Waarom wij zo goed in ons werk zijn

Wij hebben jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende branches. Geen klus is voor ons te groot of we weten hem te klaren. Nieuwe medewerkers die wij in dienst krijgen, worden door ons zelf opgeleid. Mede doordat we dit zelf in de hand hebben, kunnen we altijd onze kwaliteit en de juiste werkwijze garanderen. Onze medewerkers zijn enthousiast en gepassioneerd met hart voor onze, maar vooral ook voor uw zaak. Wij gaan dan ook niet eerder naar huis dan wanneer u tevreden bent.

 

Kwaliteit waarborgen

Een hygiënische leefomgeving mag zeker een basisbehoefte worden genoemd. Om ervoor te zorgen dat de schoonmaak kwalitatief goed in elkaar steekt, schakel je ons in als je schoonmaakbedrijf in Rotterdam. Wij werken met diverse kwaliteitscontroles. Iedere week controleert een kwaliteitscontroleur de kwaliteit van de werkzaamheden. Maandelijks vindt er op basis van een steekproef een inspectie plaats via het door het VSR (Vereniging Schoonmaak Research) ontwikkelde Kwaliteit Meet Systeem (KMS). Verder kun je de voortgang bewaken door het logboek in te zien, welke door de medewerkers wordt bijgehouden. Dit logboek dient tevens als communicatiemiddel tussen jou en de werknemers.

 

Ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam inschakelen

Wil je weten wat wij als schoonmaakbedrijf in Rotterdam voor jou en je onderneming kunnen betekenen, neem dan direct telefonisch of per e-mail contact met ons op. We plannen een afspraak in en tijdens deze afspraak zullen we een en ander toelichten. Wilt u ons definitief inschakelen, dan zullen we de afspraken en wensen vastleggen. Deze afspraken zullen als leidraad voor het logboek gebruikt gaan worden zodat voor de medewerkers duidelijk is wat je verwachtingen zijn.

 

 SCHOONMAAK DIENSTEN

MEER DAN ALLEEN SCHOONMAAK

CONTACT